• Gratis verzenden vanaf €24,95
  • Groothandelsprijzen!
  • Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • Veilig betalen

Product was successfully added to your shopping cart.

GARANTIE

Garantietermijn

Totaalinkt.nl garandeert dat alle aangeboden producten naar behoren functioneren.

Alle nieuw compatible toner cartridges (nieuw uit fabriek) worden geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie (met uitzondering van producten die langer dan 1 jaar niet gebruikt zijn).
Alle remanufactured toner cartridges (ge-recycled of remanufactured ) worden geleverd met 1 jaar garantie.

Eveneens alle Inktcartridges komen met 1 jaar garantie, mits deze in verpakking blijven.
Na opening (en plaatsing) van de inktcartridges, zal het garantietermijn maar 6 maanden zijn.

Indien onze producten niet naar behoren functioneren of beschadigd geleverd zijn zullen wij deze, na overleg, middels een creditnota of vervangend product vergoeden.


Garantieprocedure

Het is uiterst vervelend wanneer u een product ontvangt die niet of niet goed functioneert. Wij proberen daarom te zorgen voor een snelle maar zorgvuldige afhandeling.

Indien u een product heeft ontvangen die niet of niet goed functioneert, neem dan direct na het constateren van het probleem contact op met ons via telefoonnummer 026-3646562 of via email: info@totaalinkt.nl. Wij streven er naar om binnen 24 uur (tijdens kantooruren) het probleem voor u op te lossen.

Indien U dit niet doet kunnen wij geen volledige garantie geven of komt u mogelijk niet in aanmerking voor restitutie van het aankoopbedrag.

Vermeld duidelijk uw bestelnummer voor een snelle afhandeling.


Retourzending van defecte producten:

Bij retournering van producten die niet of niet naar behoren functioneren dient U deze weer netjes terug te doen in de originele verpakking en retour te zenden naar:

ACT Universal BV / Totaalinkt.nl
Einsteinweg 7
6662 PW ELST


LET OP! Dit kan alleen wanneer dit met onze klantenservice is afgesproken.

Indien nodig kunnen wij een ophaalopdracht inplannen. Hierbij hoeft u de verzendkosten niet vooruit te betalen.

Na ontvangst van de defecte producten zal er gekeken worden of deze daadwerkelijk niet naar behoren hebben gefunctioneerd waarna de creditnota zal worden opgemaakt en het aankoopbedrag deels of geheel gecrediteerd.


Uitgesloten van Garantie

In onderstaande gevallen kan er GEEN gebruik gemaakt worden van de garantie:

- Slijtage door normaal gebruik of wanneer het product leeg of nagenoeg leeg is. (10% of minder resterende toner-poeder of inkt)

- Aan het product door of namens de koper aangebrachte wijzigingen.

- Beschadiging door opzet of grove nalatigheid. (laten vallen of hardhandig monteren van de producten, bijv; toner lijkt niet te passen maar klant drukt toch opzettelijk door, waardoor het product beschadigd raakt)

- Indien de koper niet of niet volledig heeft voldaan aan zijn betalingsverplichting.


Aanvullend willen wij u er op wijzen dat een volledige garantie niet meer plaats kan vinden bij verbruik van meer dan 50% van de toner of inktpatroon. Tot 50% zal er een volledige garantie uitgestuurd worden., wanneer er minder dan 50% toner poeder of inkt in de patroon zit, zal een evenredig percentage vergoedt of gerestitueerd worden.