• Gratis verzenden vanaf €24,95
  • Groothandelsprijzen!
  • Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • Veilig betalen

Product was successfully added to your shopping cart.

BEDRIJFSINFORMATIE

OVER TOTAALINKT.NL

Als importeur en groothandel verkopen wij voor het eerst ook onze toners en inktcartridges aan consumenten. Via de shop www.totaalinkt.nl kan er gemakkelijk besteld en veilig betaald worden. Ook is er de mogelijk om de producten zelf op te komen halen in ons kantoor/magazijn in Elst (Gelderland) of deze gewoon met gemak thuis gestuurd te krijgen.

Bijna alle producten die bij ons op de website staan, zijn ook in de meeste gevallen voldoende op voorraad waardoor deze direct uitgeleverd kunnen worden. Bestellingen zullen vanuit ons kantoor/magazijn in Elst verwerkt en verzonden worden en in enkele gevallen zal dit gebeuren vanuit ons hoofdmagazijn in Duitsland waar onze volledige voorraad staat.

Onze toners en inktcartridges zijn 100% fabrieksnieuw. Deze zijn kwalitatief vergelijkbaar met het originele merkproduct en worden geleverd met 1 of 2 jaar volledige garantie. Uiteraard verkopen we ook ‘remanufactured’ patronen. Deze krijgen 1 jaar garantie mee. Dit zijn gerecyclede patronen die door een ISO gecertificeerde recycler compleet hernieuwd, gevuld en getest zijn. Hierdoor zijn we ook een stuk milieuvriendelijker bezig.

Omdat wij onze producten direct inkopen bij de fabriek, kunnen we ze voor een zeer scherpe prijs neerzetten. Bij ons vindt u dus de goedkoopste toners en cartridges. Hier kunt u vanaf nu als consument van profiteren.


BEDRIJFSGEGEVENS

Het bezoek- / afhaaladres van Totaalinkt.nl is:

Einsteinweg 7
6662 PW ELST
Nederland


BTW EN KVK GEGEVENS

KAMER VAN KOOPHANDEL: 09124258

BTW nummer: NL810240798B01

Totaalinkt.nl is een onderdeel van ACT Universal BV